Komentara: 43
Pregleda: 8866

Sastanak Tadića i Pastora u Subotici

13.05.2012. u 00:39h
Izvor: RTV Yueco
Sastanak Tadića i Pastora u Subotici

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor i predsednik Demokratske stranke Boris Tadić sastali su se danas u Subotici i dogovorili da nastave saradnju na realizaciji zajedničkih ciljeva.

Tadić i Pastor su se prvo susreli u poslastičarnici Pelivan, da bi se kasnije sastali u zgradi “Doma Mađara” i zadržali u polučasovnom razgovoru.

Pastor, vidno raspoložen, prepustio je Tadiću da se obrati medijima, rekavši da su na sastanku razgovarali o dosadašnjoj i budućoj saradnji.

Tadić je rekao da će dve stranke nastaviti saradnju na realizaciji zajedničkih ciljeva čiji je zajednički imenitelj Evropska unija.

Po pitanju podrške u drugom krugu predsedničkih izbora, Tadić je rekao da će organi SVM-a o tome odlučivati, da se u to neće mešati niti požurivati, a Pastor ponovio svoj stav dat Agenciji Beta – da neće podržati Tomislava Nikolića.

Tadić je takođe rekao da će sve međusobne probleme ovih stranaka na lokalnom nivou, rešavati lokalni odbori, te da će on to pratiti.

Sastanak Tadića i Pastora u Subotici

foto: sumedija

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 8866
Povezane teme

DS Subotica

ištvan pastor

svm

savez vojvođanskih mađara

Demokratska stranka

izbori 2012

predsednički izbori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.