Komentara: 21
Pregleda: 5473

Sastanak direktora osnovnih i srednjih škola i Kancelarije za mlade Grada Subotice

24.09.2013. u 17:21h
Danas je održan sastanak direktora osnovnih i srednjih škola grada Subotice na kojima su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, Član gradskog veća zadužena za obrazovanje Etela Jerinkić, Član gradskog veća zadužen za omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac i Koordinatorka Kancelarije za mlade Dejana Bibić.
Sastanak direktora osnovnih i srednjih škola i Kancelarije za mlade Grada Subotice

Na sastanku su predstavljeni ciljevi i dosadašnji rad Kancelarije za mlade kao i informisanje o budućim aktivnostima koje će sprovoditi Kancelarija u saradnji sa školama i drugim relevantnim institucijama i organizacijama. Predviđena su interaktivna predavanja na temu aktuelnih problema s kojima se mladi suočavaju danas kao što je porast vrnjačkog nasilja.

Sastanku je prisustvovala direktorica Centra za socijalni rad Dijana Prčić kao i predstavnik PU Subotice Aleksandar Obrenović koji su uključeni zajedno sa Kancelarijom za mlade u formiranju Lokalne mreže za podršku žrtvama i prevenciju trgovine ljudima u Republici Srbiji.

Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 5473
Povezane teme

kancelarija za mlade

etela jerinkić

vjekoslav ostrogonac

dejana bibić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.