Komentara: 53
Pregleda: 13285

Saša Vučinić novi predsednik DS u Subotici

20.01.2017. u 12:41h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje informativne službe Gradskog odbora Demokratske stranke Subotica povodom stračkih izbora prenosimo u celosti.
Saša Vučinić novi predsednik DS u Subotici

U subotu, 14.01.2017. održani su stranački izbori za rukovodstvo Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici. U redovnom terminu, neposrednim glasanjem članova sa pravom glasa, biran je predsednik i 20 članova stalnog sastava Gradskog odbora.

Za predsednika Gradskog odbora, izabran je Saša Vučinić, a za članove stalnog sastava izabrani su: Karadža Dalibor, Pejčić Snežana, Trklja Dragan, Bukvić Boris, Elek Čaba, Marton Ksenija, Karadža Boro, Soldo Vesna, Kovačević Olivera, Sijđarto Leonora, Janjić Nebojša, Kovačić Daniel, Kovačević Igor, Obradović Miroslav, Damir Kutle, Dobrotić Darinka, Tomić Oliver, Dražić Ljerka, Nakić Nemanja, Vitasović Vladimir.

Saša Vučinić je član Demokratske stranke od 1996. godine i ovo mu je četvrti put da je izabran za predsednika Gradskog odbora. Istu funkciju obavljao je u periodu od septembra 1999. godine do septembra 2001. godine, u svom prvom mandatu, a od marta 2007. do decembra 2008.godine kao i od decembra 2008. godine do decembra 2010. godine u drugom odnosno trećem mandatu.

Nakon izbora 2000-te godine bio je najmlađi poslanik tadašnje Skupštine SRJ, a u periodu od 2004-2008.godine bio je predsednik Skupštine grada Subotice. Nakon lokalnih izbora 2008. godine izabran je za gradonačelnika Subotice.

Novoizabrano rukovodstvo izražava iskrenu zahvalnost prethodnom sastavu Gradskog odbora i dosadašnjem predsedniku Gradskog odbora Slavku Paraću na nesebičnom radu u izuzetno teškim okolnostima za Demokratsku stranku u prethodne dve godine.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 53
Pregleda: 13285
Povezana vest
Povezane teme
Saša Vučinić demokratska stranka Subotica DS Subotica Demokratska stranka
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.