Komentara: 0
Pregleda: 1697

Saradnja subotičkih Festivala sa RTV

09.05.2009. u 19:54h
Izvor: RTV Yueco
<p>Festival pozori&scaron;ta za decu, Filmski festival i RTV Vojvodina su potpisali ugovor o zajedničkoj saradnji. Na ovaj način će u festivalima biti u prilici da uživaju građani cele Srbije, koji nisu u mogućnosti da doputuju u na&scaron; grad povodom festivala. Sve tri strane se nadaju da će saradnja biti uspe&scaron;na i duga.</p>
Saradnja subotičkih Festivala sa RTV

Direktor Festivala pozorišta za decu se raduje što je pomenuti medij prepoznao kvalitet ove dve manifestacije,po kojima je Subotica poznata ne samo u našoj državi već i šire. Cilj ovog ugovora o partnerstvu je da bude obaveštena cela Republika Srbija,jer će preko RTV-a i RTS-a moći svi građani da uživaju u projekcijama kao i predstavama.

Ove godine Filmski festival će trajati od 18-tog do 24-tog jula na Paliću. Budžet festivala je ove godine za jednu četvrtinu manji u odnosu na prošlu godinu. Organizatori se trude da sve ostane kao što je to i do sada bilo,ali se zbog manjka finansijskih sredstava pojedinosti moraju odreći. Isto tako,najavljeno je da će ovogodišnji festival biti zanimljiviji od prethodnog.

Ove godine će po prvi put na Filmskom festivalu u takmičarskom delu biti i tri domaća filma. Do sada su domaća ostvarenja uvek učestvovala na većim inostranim takmičenjima,međutim,ove godine ćemo biti u prilici da ih i na domaćem natecanju pogledamo.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1697
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.