• Pregleda: 3389

Saradnja poljoprivrednika i kompanije Euro Petrol iz godine u godinu sve bolja

Kompanija Euro Petrol daje sve od sebe da bi olakšala svakodnevno poslovanje poljoprivrednicima. U saradnji koja je postala punoletna, Euro Petrol organizuje besplatnu isporuku goriva poljoprivrednicima, na kućnu adresu.
Saradnja poljoprivrednika i kompanije Euro Petrol iz godine u godinu sve bolja

Ova pogodnost paorima izuzetno mnogo znači, pošto u jeku sezone ne moraju da brinu da li će njihov kombajn ili traktor ostati bez goriva... Dovoljan je jedan poziv i cisterna Euro Petrola kreće. Mnogi poljoprivrednici tvrde da je to najbolji način da se gradi pravi partnerski odnos.

Poslovno iskustvo Euro Petrola ukazuje da sve više poljoprivrednika prati svetske trendove i poseduje savremenu poljoprivrednu mehanizaciju koja zahteva gorivo vrhunskog kvaliteta. A upravo u Euro Petrolu, s pravom ističu  slogan: SNAGA JE U KVALITETU!

Prema rečima Vladimira Kovačića, direktora prodaje kompanije Euro Petrol, ta kompanija povećava broj kupaca medju poljoprivrednicima, iz godine u godinu.

- Ove sezone njihov udeo dostigao je čak 30 posto. Bitan aspekt povećanja broja kupaca među poljoprivrednicima je ušteda od 7 dinara i više, na isporuku iznad 1.000 litara. Da poljoprivrednici znaju da cene kvalitet goriva i brzinu isporuke, govori i podatak, da se većim gazdinstvima po sezoni isporuči i do 100.000 litra. Takođe, svaki poljoprivrednik može da ostvari uštedu od 7 dinara, što značajno utiče na uspešnost i isplativnost poljoprivrednih radova, rekao je Kovačić i dodaje da su najviše zastupljeni poljoprivrednici sa teritorije Vojvodine, pogotovo na lokacijama u blizini Subotice, Bačke Topole, Sente, Kanjiže, Vrbasa, a sve su češći zahtevi i sa drugih teritorija.

Kompanija Euro Petrol je u ovoj godini proširila mrežu pumpi sa 20 na 31 pumpu, koje se nalaze na teritoriji čitave Srbije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Sandor Odgovori
"Prema rečima Vladimira Kovačića, direktora prodaje kompanije Euro Petrol, ta kompanija povećava broj kupaca medju poljoprivrednicima, iz godine u godinu."
..a smanjuje broj kupaca medju gradjanima ...nisu hteli da mi promene butan bocu koju sam pre dva meseca kao punu od njih dobio na benzijskoj pumpi u Kertvarosu pored bivse fabrike bicikala. rekli su da je isteko datum o reviziji i da bi promenili bocu moram da platim 1200 dinara plus 1600 dinara za cenu butana . rekao sam da mi mogu uciniti jednu uslugu , otisao sam u Kryogas , na putu prema Severu i tamo su mi za 1600 dinara tu istu moju bocu napunili sa butanom za 2 minuta , a europetrol neka se slika kako zna .
paprikar Odgovori
Verovatno da ce svi imati koristi od OVOGA--PODRZAVAM
Gradjanin... Odgovori
@Sandor_ prijatelju malo si sebi skocio u usta... ''..a smanjuje broj kupaca medju gradjanima ...nisu hteli da mi promene butan bocu koju sam pre dva meseca kao punu od njih dobio na benzijskoj pumpi u Kertvarosu pored bivse fabrike bicikala. rekli su da je isteko datum o reviziji i da bi promenili bocu moram da platim 1200 dinara plus 1600 dinara za cenu butana . rekao sam da mi mogu uciniti jednu uslugu''
znaci hteli su da ti zamene, ali da platis revizuju boce koja potencijalno nije bezbedna,a to sto KryoGas radi je mimo zakona. Ako tebi i tvojoj porodici nije bitno što ta boca moze da eksplodira, to je vas problem. Ja kupujem boce kod njih i bitno mi je da neodletim u vazduh. Sve se danas plaća prijatelju pa i sigurnost. To kazem/pisem kao sadasnji kupac Euro Petrola koji ima kvalitetno gorivo jeftinije nego na drugim pumpama. Podrzavam ovu akciju potpuno
Europetrol Odgovori
Postovani Sandore,
U zelji da pokazemo koliko nam je stalo do nasih kupaca,iskoristicemo ovu priliku da Vam se obratimo.
Zao nam je zbog situacije koja je nastala sa bocama,uzrokovana uredbom o povlacenju boca starijih od '74.godine.O tome smo nase potrosace obavestili i naredna dva meseca od dana stupanja na snagu uredbe,primali sve boce u zamenu za boce sa vazecom revizijom.
Zakon nas obavezuje da mozemo puniti samo boce koje su sa nasim obelezjem i to iskljucivo u punionici koja podleze svim merama bezbednosti,dok je strogo zabranjeno punjenje na pumpi.
Kako bismo i u ovom slucaju izasli nasim kupcima u susret,boce koje su sa nasim obelezjem a van revizije su,pri zameni ne naplacujemo reviziju. Ukoliko ste dobili bocu kod nas koja nije nasa uz fiskalni racun kao dokaz da je kupljena kod nas ,takodje ne naplacujemo reviziju.
Punjenje boca na pistolj,van punionice predstavlja veoma visoku opasnost za bezbednost.Na taj nacin nemate kontrolukoliko je gasa sipano u bocu te usled pritiska moze doci do eksplozije.Dakle,tako napunjena boca predstavlja "bombu u kuci".
Kako je nama kao kompaniji bezbednost nasih potrosaca najvaznija,kao i bezbednost nasih zaposlenih na pumpama,ponosni smo sto Vam nasi zaposleni nisu napunili bocu na pumpi jer na taj nacin brinu o Vama i Vasoj bezbednosti.
Razumemo da je u danasnjoj besparici veoma mnogo izdvojiti "dodatnih"1200 dinara za novu bocu ali mislimo da je zivot mnogo skuplji i vredniji.
U nadi da cete razumeti nas gest,srdacno Vas pozdravljamo.
bona fide Odgovori
Kome su ovi nesto poklonili taj se jako "usrecio".
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.