Komentara: 5
Pregleda: 4636

Saradnja poljoprivrednika i kompanije Euro Petrol iz godine u godinu sve bolja

23.07.2015. u 14:57h
Izvor: Subotica.com
Kompanija Euro Petrol daje sve od sebe da bi olakšala svakodnevno poslovanje poljoprivrednicima. U saradnji koja je postala punoletna, Euro Petrol organizuje besplatnu isporuku goriva poljoprivrednicima, na kućnu adresu.
Saradnja poljoprivrednika i kompanije Euro Petrol iz godine u godinu sve bolja

Ova pogodnost paorima izuzetno mnogo znači, pošto u jeku sezone ne moraju da brinu da li će njihov kombajn ili traktor ostati bez goriva... Dovoljan je jedan poziv i cisterna Euro Petrola kreće. Mnogi poljoprivrednici tvrde da je to najbolji način da se gradi pravi partnerski odnos.

Poslovno iskustvo Euro Petrola ukazuje da sve više poljoprivrednika prati svetske trendove i poseduje savremenu poljoprivrednu mehanizaciju koja zahteva gorivo vrhunskog kvaliteta. A upravo u Euro Petrolu, s pravom ističu  slogan: SNAGA JE U KVALITETU!

Prema rečima Vladimira Kovačića, direktora prodaje kompanije Euro Petrol, ta kompanija povećava broj kupaca medju poljoprivrednicima, iz godine u godinu.

Saradnja poljoprivrednika i kompanije Euro Petrol iz godine u godinu sve bolja

- Ove sezone njihov udeo dostigao je čak 30 posto. Bitan aspekt povećanja broja kupaca među poljoprivrednicima je ušteda od 7 dinara i više, na isporuku iznad 1.000 litara. Da poljoprivrednici znaju da cene kvalitet goriva i brzinu isporuke, govori i podatak, da se većim gazdinstvima po sezoni isporuči i do 100.000 litra. Takođe, svaki poljoprivrednik može da ostvari uštedu od 7 dinara, što značajno utiče na uspešnost i isplativnost poljoprivrednih radova, rekao je Kovačić i dodaje da su najviše zastupljeni poljoprivrednici sa teritorije Vojvodine, pogotovo na lokacijama u blizini Subotice, Bačke Topole, Sente, Kanjiže, Vrbasa, a sve su češći zahtevi i sa drugih teritorija.

Kompanija Euro Petrol je u ovoj godini proširila mrežu pumpi sa 20 na 31 pumpu, koje se nalaze na teritoriji čitave Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4636
Povezane teme

europetrol

europetrol pumpa

gorivo

poljoprivrednici

poljoprivreda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.