Komentara: 20
Pregleda: 3006

Saopštenje za javnost DSS

01.03.2012. u 15:01h
Saopštenje za javnost DSS

Poslednji od sijaset uslova koje nam je EU ispostavila na putu ka Evropi sramotan je za Srbiju, jer je naterana da bude saučesnik u stvaranju nezavisne države Kosovo. Potpisivanje sporazuma sa Prištinom za DSS nije iznenađenje jer je to bio jedan od uslova za dobijanje kandidature za EU, ali nas iznenađuje brzina scenarija kojom se sve odigralo . Nakon brze i iznenadne posete nemačkog ministra inostranih poslova , još bržeg i iznenadnijeg obrta u pregovorima Srbije i Prištine, EU našu poslušnost nagradila je odredivši nam „datum veridbe“ za 1. mart .

Time je ujedno dat i odgovor na pitanje koja je nagrada za koju smo prodali deo svoje države, a kolika je cena koju će narod platiti tek ćemo osetiti.

Najtužnije od svega ipak je istina da je Srbija ovim činom priznala nezavisno Kosovo, a da je tu svoju sramotu umotala u fusnotu, i to sa zvezdicom.

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 3006
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.