Komentara: 5
Pregleda: 2100

Saopštenje URS-a

03.05.2012. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Ujedinjeni regioni Srbije predizborne aktivnosti, poslednjih dana orijentisali su na Palić, kada su na delu pokazali svoju kompaktnost i timski rad, okupivši na jednom mestu veliki broj svojih aktivista.
Saopštenje URS-a

Štand Ujedinjenih regiona Srbije posetio je i lider URS-a Mlađan Dinkić koji se bez ikakve pratnje, slikao sa mnogobrojnim posetiocima Palića.

Posebna atrakcija kako za decu tako i za odrasle bio je balon koji je posetiocima Palića locirao mesto gde se nalaze aktivisti URS-a. U pokušaju da se upropasti još jedna originalna ideja, kad već nije bilo prilike da se ista ukrade, balon je probušen, pucnjem iz vazdušne puške, a vinovnik ovog događaja nije pronađen iako je ovaj čin pored probušenog balona i materijalne štete mogao ugroziti i neki ljudski život, navodi se u saopštenju URS-a.

Ova partija veruje da su građani uspeli da iz svega ponuđenog odaberu ono što je za njih i budućnost njihove dece najbolje kao i da će 6. maja glasati za opciju pod rednim brojem 3.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2100
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

URS Subotica

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.