Komentara: 11
Pregleda: 8467

Saopštenje Srpske radikalne stranke

31.01.2017. u 19:40h
Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Saopštenje SOO Srpske radikalne stranke prenosimo u nastavku.
Saopštenje Srpske radikalne stranke

Član centralne otadžbinske uprave SRS Nenad Vasiljević saopštio je da je sada već sigurno da je apsoluti favorit za predsedničke izbore profesor dr Vojislav Šešelj koji sigurno ulazi u drugi krug izbora. Svoj stav temelji na velikoj podršci u narodu i brojnim pozvima ,mejlovima,pismima koji svakodnevno stižu u internet tim stranke.

Na društvenoj mreži fejsbuk Vojislav Šešelj ima ubedljiivo najviše pratilaca daleko iznad ostalih kandidata. Ocenio je da je Vuk Jeremić kandidat koga finansiraju strane sile ,a koga je dr Šešelj raskrinko u najnovijoj knjizi Vikiliks mi javlja br 2. Izvesna je i kandidatura Tomislava Nikolića koji u dosadašnjem mandatu nije pokazao ništa sem putovanja sa Dragicom Nikolić i koji je ostao upamćen po lažnoj fakultetskoj diplomi.

Na sednici su date smernice okružnim i gradskim odborima za rad u izbornoj kampanji. Vasiljević je i najavio posetu dr Šešelja Subotici tokom kampanje.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 8467
Povezane teme

srpska radikalna stranka

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.