Komentara: 95
Pregleda: 7240

Saopštenje SNS-a: Nema više laži

10.03.2014. u 13:28h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke prenosimo u celosti.
Saopštenje SNS-a: Nema više laži

Promocija Demokratske stranke u Subotici, uglavnom se, po običaju, bavila Srpskom naprednom strankom. Mnoge kritičare za govornicom najviše je naljutila poseta Aleksandra Vučića, prvog potpredsednika Vlade Srbije našem gradu i Privrednoj zoni u Malom Bajmoku.

Najglasniji u ovom napadu bio je, što je i razumljivo, Oliver Dulić, tvrdeći da je Privredna zona u u Malom Bajmoku Subotici isključivo delo lokalnih demokrata. To što se radi o državnoj zemlji i što se iz državnog budžeta izdvajaju značajna sredstva za podsticaje stranim investitorima za otvaranje novih radnih mesta, to za kritičare Aleksandra Vučića ništa ne znači. Iako su pre dve godine izgubili vlast, oni se i dalje ponašaju u stilu francuskog kralja Luja XIV, koji je govorio “Država to sam ja”.

To gde su Demokratska stranka i Oliver Dulić nešto gradili na svojoj njivi i svojim novcem, mogu slobodno da smatraju svojom imovinom. Sva druga mesta otvorena su za narod, a posebno za funkcionere koji brinu za budućnost svoje zemlje, kao što je Aleksandar Vučić.

Kad je o njemu reč, navikli da im političari iz centrala u Suboticu donose pune džakove obećanja sa vizijama budućnosti, pojedinci iz subotičke opozicije su se, izgleda, razočarali što im Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije, nedavnom posetom ništa nije doneo.

Nisu, eto, zadovoljni što im nije obećao da će sigurno završiti izgradnju zaobilaznice oko Subotice, koju prošla vlast gradi skoro dve decenije, a od 22, 5 kilometara, izgradila je samo 10. Izgradnju takozvanog Y kraka, bivša vlast je isključivo koristila za politički marketing i šest puta otvarala neizgrađenu zaobilaznicu. Njihovi funkcioneri za konačnu izgradnju Zaobilaznice, vezivali su političke karijere, neki čak pretili i samoubistvom, ako se Y krak ne završi na vreme. Sada su razočarani što ništa od toga nisu čuli od Vučića.

Šta Vučić donosi Subotici? Istinu, to joj najviše treba. Kakve je koristi imala Subotica što je država godinama finasirala promašene subotičke investicije? Ili, kad će čelnici bivše vlasti u budžet vratiti pokradenih 40 miliona dinara za pošumljavanje, takozvane vetrozahvate?

A da su subotički "dušebrižnici” posetu Aleksandra Vučića marljivo pratili, čuli bi da je Vučić, okupljenim građanima na Trgu slobode, čvrsto obećao ”da će svi oni koji su opljačkali narod, doći pred lice pravde”, što je velika nada za Subotičane.

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 95
Pregleda: 7240
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.