Komentara: 10
Pregleda: 2278

Saopštenje SBB-a

17.04.2012. u 14:58h
Izvor: RTV Yueco
Ovih dana vladajuća starnka zatrpava javnost velikim delima koja navodno čine u ime građana. Sta to znači? Da tri godine i deset meseci nisu ništa radili pa u zadnja dva pred izbore da na brzinu urade? U pitanju je u stvari klasična zloupotreba opštinskog budžeta za predizbornu kampanju. Nećemo se ni žaliti ni kukati…
Saopštenje SBB-a

Svako je dovoljno pametan da sam proceni šta je po sredi. Savez bačkih Bunjevaca je odlučio da zbog toga, od danas pa do izbora, konferencije za novinare drži na terenu.. tamo gde je problem. Hocemo da ukažemo da problem postoji i da ponudimo rešenje.., ali realno!

Na ovaj način želimo građanima da predočimo stvarno stanje u gradu. Naša je poruka prosta: nemojte slušati šta ponovo obećavaju – gledajte šta su do sada uradili! Panika aktuelne lokalne vlasti je očigledna, naročito zbog našeg zahteva da čim uđemo u skupštinu grada odmah, u skladu sa zakonom, zatražimo na uvid imovinske karte svih funkcionera koji su u predhodnih osam godina bili na vlasti, pa da vidimo koliko su se lično obogatili dok je ovaj grad propadao, a 18 000 ljudi ostalo bez posla i perspektive.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 2278
Povezane teme

savez bačkih bunjevaca

sbb

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.