Komentara: 2
Pregleda: 1750

Saopštenje SBB-a

15.03.2012. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje SBB-a

Savez bačkih Bunjevaca dobio je pismeni odgovor gradskog Ombudsmana da je pokrenut postupak po zahtevu koji je nedavno upućen, da se naloži JP „Subotica transu“ i gradskoj upravi, da se obezbedi pravo na besplatne karte za građane iznad 65 godina, na celoj teritoriji grada Subotice.

Prema navodima Ombudsmana JP „Subotica transu“ je naloženo da se o tome izjasni u roku od 15 dana. Ovaj rok je prošao a da se još ništa nije dogodilo. SBB zahteva da se odmah primeni odluka o besplatnim kartama za građane iznad 65 godina starosti na celoj teritoriji grada, a to znači da ovo pravo koriste i građani koji stanuju u prigradskim naseljima i koriste usluge JP „Subotica trans“.

Očekujemo da Ombudsman i Zaštitnik ravnopravnosti građana, opet reaguju i nalože JKP „Subotica trans“ i gradu Subotica, da odmah omoguće primenu donete odluke o pravu na besplatan prevoz, za sve građane Subotice bez obzira da li stanuju u samom gradu ili u naseljima na području grada, navodi se na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1750
Povezane teme

savez bačkih bunjevaca

sbb

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.