Komentara: 18
Pregleda: 3060

Saopštenje SBB-a

28.02.2012. u 15:49h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje SBB-a

Na prošloj sednici skupštine grada i pored našeg ukazivanja na besmisao toga, formiran je anketni odbor za utvrđivanje činjenica oko pozorišta, stoji u saopštenju Saveza bačkih Bunjevaca.

Anketni odbor nije ni počeo da radi, a predsednik odbora je izneo u javnost da neće moći da odgovore na postavljene zadatke. Zašto je onda anketni odbor formiran, pitaju se u SBB-u i odgovaraju da je razlog da u nizu predizbornih izmišljotina još jednom prevare građane i dočepaju se ponovo vlasti.

Pravo je građana da znaju sta su lično stekli oni koji su, neznanjem ili namerno, doveli do toga da su u gradu skeleti promašenih investicija, hiljade ljudi bez posla i bez ikakve perspektive, a da je svima očigledno da su se lično enormno obogatili u istom tom periodu. Tu obavezu – da polože na uvid imovinske karte nalaže i zakon. S obzirom da oni očigledno ignorišu zakon i odbijaju da prijave šta su stekli, SBB traži da Skupština grada, putem anketnog odbora, to utvrdi i saopšti javnosti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 18
Pregleda: 3060
Povezane teme

savez bačkih bunjevaca

sbb

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.