Komentara: 16
Pregleda: 3433

Saopštenje Saveta za omladinu Gr.O. SNS

22.03.2012. u 13:20h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Saveta za omladinu Gr.O. SNS

Povodom saopštenja GO Demokratske stranke, u kome se navodi da su sportski kolektivi u Subotici imali veliku podršku grada, Savet za omladinu i sport Srpske napredne stranke, ističe da su mnogi sportski kolektivi u našem gradu dobijali izuzetno mala finansijska sredstva.

Pored neravnomerne raspodele finansijskih sredstava, mnogi klubovi su ostali bez predviđenih sredstava, što dovoljno govori o kakvoj podršci rukovodstva grada je reč. Lokalna vlast je isticala kako su postojali određeni kriterijumi, koji su primenjivani za dodelu sredstava, a mi tvrdimo da je to sve bila odluka pojedinaca koji su se rukovodili sopstvenim željama i interesima.

Savet za omladinu GO SNS Subotica, smatra da se član Gradskog veća, zadužen za sport i omladinu, osim slikanja sa pojedinim subotičkim sportistima, mogao potruditi da Grad malo više novca izdvoji za potrebe subotičkih klubova u kojima naša deca vredno treniraju i ostvaruju zapažene rezultate na domaćim, ali i međunarodnim takmičenjima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 16
Pregleda: 3433
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.