Komentara: 3
Pregleda: 2163

Saopštenje Ruske stranke

15.04.2016. u 17:37h
Izvor: GrO Ruska stranka
Saopštenje Ruske stranke prenosimo u nastavku.
Saopštenje Ruske stranke

Ruska stranka podseća građane Subotice da se, kroz svoj program, dosledno zalaže za ulazak Srbije u Evroazijsku ekonomsku uniju.

Razloge za takvu ekonomsku orijentaciju ne treba posebno isticati – nekadašnja subotička privreda imala je svoje stabilno i pouzdano tržište na prostoru nekadašnjeg Sovjetskog saveza, pa nema razloga da i danas svoj ekonomski prosperitet ne potražimo među članicama Evroazijske unije, kao tržišta koje ima veliki izvozni potencijal.

Nekadašnja razvijena subotička privreda, u međuvremenu, doživela je kolaps kroz pljačkašku privatizaciju i besprimerno podsticanje i favorizovanje privrednih subjekata iz Evropske unije. Danas obespravljeni subotički radnici za minimalne nadnice obavljaju poslove za svoje Nato gazde koji su pod povoljnim uslovima našli u našem gradu jeftinu radnu snagu. Ekonomska tranzicija u gradu izvršena je na štetu građana i subotičkih privrednika koji su merama ekonomske politike dobili povoljnije uslove za rad nego domaći preduzetnici. Ova ekonomska okupacija mora da se okonča i to će se dogoditi na predstojećim izborima.

Ruska stranka u Subotici zalaže se za ravnopravni tretman svih privrednih subjekata koji će lako uočiti interes za tešnju saradnju sa Rusijom i ostalim zemljama Evroazijske unije.
Posle neuspelih privrednih eksperimenata, građani Subotice zaslužuju bolje – život dostojan čoveka. Bratska Rusija naš je najbliži saveznik i osvedočeni prijatelj.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Ruska stranka
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 2163
Povezane teme

lokalni izbori 2016

izbori 2016

ruska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.