Komentara: 16
Pregleda: 4961

Saopštenje predsednika Gr. O. SVM-a Jenea Maglaija

23.04.2012. u 20:16h
Izvor: RTV Yueco
Posle dugih nedelja premišljanja DS je u Subotici ipak opredelio kandidata za gradonačelnika Subotice. Lično smatram da je ova odluka doneta u situaciji kada nije bilo prostora za dalje izbegavanje donošenja ove odluke.
Saopštenje predsednika Gr. O. SVM-a Jenea Maglaija

Nadalje doneta i objavljena odluka je pod znakom upita, u smislu da će Oliver Dulić prihvatiti funkciju gradonačelnika u slučaju da ga stranka ne delegira na drugu funkciju. Ova odluka je neozbiljna i vređa inteligenciju svih građana Subotice.

Znači, da ako mu ne bude ponuđena neka primamljivija funkcija tada će prihvatiti i funkciju gradonačelnika Subotice. Da li neko ozbiljno misli da će prilikom raspodele funkcija neko da sjaše sa konja na magarca. Da li je najodgovornija funkcija u smislu vođenja ovog grada, stvar unutarpartijske trgovine ili obaveza jasnog, poštenog i odgovornog pristupaprema građanima.

Evidentno je da sa ovakvim pristupom DS i dalje prodaje mačka u džaku građanima Subotice. Nadalje sa ovim su se nadamo konačno stekli uslovi da dobijemo i odgovor na poziv, da li kandidat za gradonačelnika Subotice iz DS-a prihvata direktan televizijski duel sa kandidatom SVM-a, kako bi se ukrstili argumenti i razmenili mišljenja vezanoza goruća pitanja i budućnost ovog grada i svih njenih građana. Čekamo što skoriji odgovor.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 4961
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

svm

savez vojvođanskih mađara

jene maglai

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.