Komentara: 10
Pregleda: 3285

Saopštenje Pokreta Dveri

21.03.2012. u 14:28h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Pokreta Dveri
Povereništvo Pokreta Dveri u Subotici poziva sve građane koji žele da podrže Nezavisnu listu Grupe građana "Dveri" na predstojećim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije i Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine da, sa ličnom kartom, posete naše kancelarije 22. i 23. marta na adresi Matije Korvina 22A, preko puta popularnog Q Bara, između 14:30 i 20:00 časova i svojim potpisom daju doprinos da se konačno jedna lista sastavljena od novih i poštenih ljudi, koje podržavaju velikani pravne nauke poput akademika Koste Čavoškog i Dr Smilje Avramov, proslavljeni sportisti kao što je Milutin Šoškić, veliki pisci poput Danka Popovića i mnogi drugi istinski autoriteti iz svojih oblsti.

Vreme je da se u Srbiji čuje glas jedne nove, mlade i porodične opcije, koja će zastupati pre svega majke, poljoprivrednike, male preduzetnike, ratne vojne invalide, studente i sve one koji su tokom ovih 20 godina sistematski ponižavani i osiromašeni.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 3285
Povezane teme

dveri

pokret dveri subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.