Komentara: 1
Pregleda: 4879

Saopštenje MUP-a za 25. februar 2009. godine

25.02.2009. u 20:02h
Izvor: MUP Srbije
Saopštenje MUP-a za 25. februar 2009. godine

Početkom februara ove godine, na Bajskom groblju u Subotici od strane nepoznatih počinilaca izvršeno je krivično delo povreda groba i krivično delo krađa.

Na više grobnica je pomerana zemlja i nadgrobne betonske ploče, ulaženo je u unutrašnjost , te su otvarani kovčezi. Tom prilikom je iz jednog od kovčega otuđena torbica sa dva mobilna telefona.

Intenzivnim radom pripadnika Policijske uprave u Subotici identifikovan je Dragan A. kao izvršilac navedenih krivičnih dela. On se nalazi na izvršenju kazne zatvora u KPZ Sremska Mitrovica, a u trenutku izvršenja krivičnog dela bio je na vikend odsustvu.

Protiv Dragana A. je podneta odgovarajuća krivična prijava.
* * *

Subotička policija je protiv Milana V. (50), Gorana S. (28), Saše D. (24), Slobodanke B. (29) i Gorana M. (30) svi iz Novog Sada, podnela krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprava.

Oni su u svrhu dobijanja šengen vize u konzulatu Republike Mađarske u Subotici, prilagali i dokumenta za koje je utvrđeno da su falsifikovana.
* * *

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Milijane J. (34) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo zloupotrba ovlašćenja u privredi.

Milijana J. je u svojstvu direktora firme doo ‘'Marossi'' u toku 2006. i 2007. godine, u nameri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, deponovala menicu kao sredstvo obezbeđenja plaćanja. Obzirom da je menica nenaplativa, jer je žiro račun doo ‘'Marossi'' u blokadi, ona je oštetila firme sa kojima je bila u poslovnom odnosu u iznosu od 1.311.000,00 dinara.

 

Izvor: MUP Srbije
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 4879
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.