• Pregleda: 3037

Saopštenje koalicije "Preokret!"

Saopštenje koalicije "Preokret!"

U utorak 03.04. na gradskom trgu u Subotici koalicija Preokret! koju čine LDP - SPO - Hrvatska nezavisna lista - Građanska inicijativa Goranaca, kao i pojedinci iz bunjevačkog korpusa otpočela je kampanju za lokalne izbore delivši novine ISTINA građanima.

Kandidatkinja za gradonačelnika Josipa Ivanković, zajedno sa mladima LDP-a delila je reklamni materijal i razgovarala sa građanima o planovima i programu za razvoj grada Subotice koju predstavlja lista Preokret!

povezane teme

7
Pitalica Odgovori
Da li je istina to da je gospodja Jovanovic, vlasnik nekadasnje Fidelinke?
Odgovorilica Odgovori
Nije istina, ona je jedan deo Fidelinke (mlinove i dr.) uzela redovno, pod zakup, kao što je i svako drugi mogao to da uradi.
Pitalica Odgovori
Svaka čast uspešna žena nema šta, Istina! *** cenzurisano ***
Nemanja Odgovori
@Odgovorilica
Maj jel'? Može svako drugi? Aj' ja da uzmem pod zakup, jel može? Može ako imam apara da platim jel'te? Pa od kud gospođi pare tolike, da nije od Čedine poslaničke plate???
vaistina Odgovori
Istina - da je Čeda zmaj visokoletač
Istina - da je Čeda krije finansijere
Istina - da Čeda voli *** cenzurisano ***
Istina - da o Čedi nikad nećemo saznati istinu
Istina Odgovori
U sta se pretvorila nasa Subotica u poslednje cetri godine. Zena politicara je dobila "deo" Fidelinke, odbegli vodja kriminalne bande je dobio Patriju i Prezident, a zasticeni svedok svake nedelje posecuje VOJ-put "kao nije on gazda"!
inkognito Odgovori
Mislio sam nekada da je LDP iole normalna i napredna stranka, ali kandidat za gradonačelnika i nosilac liste, mislim o čemu vi razmišljate? privatizujete stranku? neozbiljno mi delujete pogotovo u lokalu, čak ste smešni, a da ne pričamo o republici spojili ste generala kapičića i četnika draškovića, mislim šta je s vama, niste zaslužili iskreno da pređete cenzus ni na jednom nivou. razmišljao sam ozbiljno da vam podarim moj dragoceni glas, ali nakon ovakvih gafova dobra ste komedija.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.