Komentara: 11
Pregleda: 2208

Saopštenje GrO SNS

16.03.2012. u 12:55h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje GrO SNS

Na izgradnju kolovoza u ulici Jovana Mikića, građani MZ „Željezničko naselje“ i MZ „Makova sedmica“ će morati da pričekaju, jer vlast od velikih investicija u prioritetnim zonama grada gde se grade šetališta i bazeni, ne može da se bavi problemima onih koji godinama do posla, škole, ambulante ili prodavnice idu blatnjavim ulicama.

GO SNS podržava građane MZ „Željezničko naselje“ koji se bore da ostvare svoje pravo, a to je da ne budu građani drugog reda, koji moraju da čekaju kako bi se pronašla sredstva za rešenje komunalne infrastrukture u ovom delu grada. Svi stanovnici Subotice imaju ista prava i ne treba ih deliti na one koji više ili manje zaslužuju ispunjavanje osnovnih elementarnih uslova za kvaliteniji život.

Mnoge ulice iz MZ „Makova sedmica“ se graniče sa ulicom Jovana Mikića, (Darinke Radović, Ljermontova, Bračka, Anke Butorac itd), te građani i jedne i druge MZ imaju zajedničke probleme zbog neasfaltiranih ulica. GO SNS smatra, da predstavnici vlasti treba da daju odgovor na pitanje o tome, Ko je i Zašto izostavio problematične ulice iz ovogodišnjeg programa za asfaltiranje.

Povezane vesti:
Čordaški put: ili asfalt ili blokade

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 2208
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.