Komentara: 11
Pregleda: 5681

Saopštenje GrO DS

15.03.2012. u 15:32h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje GrO DS

Grupa vrhunskih subotičkih sportista i sportskih radnika podržala je listu za lokalne izbore okupljenu oko Demokratske stranke. Među njima su Zoran Kalinić, svetski prvak u stonom tenisu i predsednik Stonoteniskog saveza Srbije, Sreten Damjanović, selektor rvačke reprezentacije Srbije, Gabor Sagmajster, jedini predstavnik Srbije na Dakar reliju, Davor Štefanek, osvajač bronzane medalje u rvanju na nedavno održanom Evropskom prvenstvu, Sanja Memišević, odbojkašica "Spartaka" i Luka Medić, član kadetske odbojkaške reprezentacije Srbije i osvajač zlatne medalje na nedavno održanom kadetskom Svetskom prvenstvu. 

U razgovoru sa predstavnicima subotičkog DS-a Nenadom Ivaniševićem, Slavkom Paraćem i Nemanjom Simovićem, sportisti su izrazili zadovoljstvo uslovima za rad koje im lokalna samouprava obezbeđuje u proteklih nekoliko godina. Novoizgrađena sportska infrastruktura u Subotici i velika podrška subotičkim sportskim kolektivima od strane rukovodstva grada Subotice obezbedili su vrhunske rezultate u mnogim oblastima, a podršku listi DS-DSHV-SDPS sportisti daju u želji da i u naredne četiri godine imaju kvalitetne uslove za postizanje velikih sportskih ciljeva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 5681
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.