Komentara: 83
Pregleda: 6661

Saopštenje GrO Demokratske stranke

20.01.2014. u 15:44h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje informativne službe GrO Demokratske stranke prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Demokratske stranke

Tragikomična figura gradonačelnika Jenea Maglaia nastavlja, na žalost i dalje obmanama da uveseljava subotičku javnost. Umesto da nam konačno saopšti koja mu je razvojna vizija, strategija, prioriteti u razvoju grada i postignuti rezultati, Jene Maglai izlazi pred subotičku javnost sa „šokantnim“ vestima da je GRADSKI zatvoreni bazen na Prozivci 2013. poveren na upravljanje GRADSKOM Javno komunalnom preduzeću „Stadion“ koje je GRAD i osnovao da bi to preduzeće upravljalo GRADSKIM sportskim objektima. “Šokantnu” vest Jene Maglai dopunjuje navodima da JKP “Stadion” ubira čak i prihode od ulaznica za bazen, a sve po programu poslovanja ovog preduzeća koji je usvojila Skupština grada, a za koji je glasao i sam Jene Maglai.

Subotičkoj javnosti je i više nego poznato da je Jene Maglai pravi znalac  mahinacija sa gradskim poslovnim prostorima i spekulacijama građevinskim zemljištem. Očekujemo, stoga, sledeću konferenciju za štampu na kojoj će Jene Maglai razotkriti subotičkoj javnosti da je i Hala sportova data na upravljanje JKP „Stadionu“, štaviše da je čak i Gradsko klizalište dato na upravljanje ovom preduzeću, kao i da je gradska kanalizacija data na upravljanje JKP-u „Vodovod i kanalizacija“!

U vezi sa nabavkom štampača od 7.000 evra možemo samo da postavimo pitanje: “Ko je 1. februara 2008. godine bio gradonačelnik, tj. predsednik opštine Subotica?“; a pošto je to bio Geza Kučera, dolazimo do zaključka da se gospodin Maglai upustio u obračun sa bivšim gradonačelnikom iz Saveza vojvođanskih Mađara. Predlažemo da sva pitanja u vezi sa nabavkom tog štampača postavi na organima svoje stranke i da tamo istraži zbog čega je kupljen neupotrebljiv štampač za više od 7000 evra.

Patetično je ovo novostečeno “poštenje” Jenea Maglaija. Umesto što nam u maniru “seoskog islednika” saopštava besmislice, pozivamo gradonačelnika da javnosti saopšti u čijem interesu je da se ne izgradi Aqua Park na Paliću? Da li neki njegovi bliski saradnici imaju korist od toga što Subotičani ogroman novac ostavljaju u Moraholomu i Segedinu?

Do tada, subotičku javnost neka poštedi svojih patetičnih nastupa.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 83
Pregleda: 6661
Povezane teme

Demokratska stranka

gradski odbor demokratske stranke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.