Komentara: 11
Pregleda: 4268

Saopštenje Gradskog štaba za vanredne situacije za petak, 17. februar

17.02.2012. u 14:46h
Saopštenje Gradskog štaba za vanredne situacije za petak, 17. februar

Gradski štab za vanredne situacije naložio je nadležnim gradskim komunalnim službama da počnu sa čišćenjem uličnih šathova, kako bi odvodi bili pripremljeni za veće količine vode koje se očekuju nakon topljenja snega.

Vodoprivredna organizacija “DTD” intenzivno prati situaciju na meliracionom području i evakuacionim ustavama i preduzima mere i aktivnosti u skladu sa situacijom.

Ekipe zimske službe “Čistoće i zelenila” u protekla 24 sata uklanjali su snežne nanose na putnim pravcima prema prigradskim naseljima.

Gradski štab za vanredne situacije danas je naložio “Čistoći i zelenilu” da dodatno rasčisti prilaze i parking mesta kod pravoslavnih groblja zbog sutrašnjeg obeležavanja Zadušnica.

Gradski štab za vanredne situacije i dalje apeluje na građane da uklanjaju ledenice sa sopstvenih kuća i poslovnih prostorija kako ne bi ugrozile prolaznike i imovinu.

I dalje stoji preporuka Elektroprivrede Srbije za štednjom struje.

Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 4268
Povezane teme

gradski štab za vandredne situacije Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.