Komentara: 0
Pregleda: 3670

Saopštenje Gradskog štaba za vanredne situacije

13.02.2012. u 14:23h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gradskog štaba za vanredne situacije

Gradski štab za vanredne situacije i dalje poziva sve građane da maksimalno štede električnu energiju, jer je prema informacijama Elektrodistribucije, elektroenergetski sistem zemlje preopterećen, zbog potrošnje, pre svega, u domaćinstvima.

Gradski štab je naložio da danas i sutra ne rade Moderna galerija “Likovni susret”, Gradski muzej, Istorijski arhiv, galerija “Vinko Perčić“, administracije Dečijeg pozorišta i Narodnog pozorišta, administracije Art biskopa „Lifka“ i pozorišta „Kostolanji Deže“. Predstave u pomenutim pozorištima i bioskopu neće biti otkazane.

Naloženo je javnim i javno-komunalnim preduzeća da administrativne službe u ponedeljak i utorak rade do 12 časova, uz organizovano dežurstvo neophodnih službi.

Ambulante Doma zdravlja, apoteke, objekti „Naše radosti“, kao i Gradska biblioteka, 13. i 14. februara rade po uobičajenom radnom vremenu.

Dežurne ekipe „Elektrovojvodine“ i „Čistoće i zelenila“ biće danas upućene u Opštu bolnicu Subotica radi pomoći oko saniranja tehničkih problema izazvanih niskim temperaturama i snežnim padavinama.

Sneg u Subotici
Kako je centar Subotice izgledao u noći između 12. i 13. februara možete videti u našem albumu

Uslužni centar u Gradskoj kući u ponedeljak i utorak radi po uobičajenom radnom vremenu.

Gradski štab podseća da su po Zakonu 15. do 16. februar državni praznici, a da je 17. februar odlukom Vlade Srbije takođe neradni dan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3670
Povezane teme

gradski štab za vandredne situacije Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.