Komentara: 9
Pregleda: 3172

Saopštenje Gradskog odbora SNS

23.03.2012. u 14:19h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gradskog odbora SNS

Nakon inicijative Srpske napredne stranke, stanovnici MZ „Makova sedmica“ konačno mogu da odahnu, jer su ovih dana dobili izabranog lekara.

Zahtevi Srpske napredne stranke još uvek nisu u potpunosti ispunjeni, jer ova MZ zaslužuje rad ambulante u dve smene, s obzirom da se u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi leči oko 5 hiljada stanovnika. Inicijativa naprednjaka pokrenula je i subotičke medije koji su se zainteresovali za ovu temu, te smo tako zajedničkim snagama dali svoj doprinos u rešavanju ove zdravstvene problematike.

Ovo je još jedan u nizu primera kako se radom i zalaganjem samih građana, problemi mogu rešiti. Srpska napredna stranka će i nadalje osluškivati potrebe naših sugrađana i javnost upoznavati sa istim, kako bi nadležni shvatili da svi građani Subotice imaju ista prava , navodi se u saopštenju ove partije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 3172
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.