Komentara: 7
Pregleda: 2383

Saopštenje Gradskog odbora SNS

21.03.2012. u 14:30h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gradskog odbora SNS

GO SNS Subotica ukazuje na sledeće: Subotica se suočava sa teškim posledicama vladavine DS –a i njenih koalicionih partnera:

- 27% radno sposobnog stanovništva je nezaposleno
- 20% građana je siromašno
- svakodnevno mladi i obrazovani odlaze iz našeg grada
- svakodnevno se zatvaraju mala i srednja preduzeća
- dugovanja građana i privrede su ogromna
- bračni parovi po statističkim podacima imaju manje od jednog deteta, dok je prosek u EU 1,38 dece
- tokom vladavine DS-a i njenih partnera u Subotici je natalitet smanjen za 15%, - broj umrlih je drastično veći od broja rođenih
- Subotica je postala grad bez perspektive i budućnosti

Za ovakvo katastrofalno stanje odgovorna je Demokratska stranka i stranke u Subotičkoj vlasti. Danas čelnici DS-a, i zaposleni u Javnim preduzećima pod pretnjom otkaza, 50 dana pred izbore obilaze građane, dele poklone od novca koji su prethodno uzeli građanima, otvaraju se gradilišta, asfaltiraju se ulice, obilaze se fabrike ovih dana, glume brigu o radnicima, ustvari grubo se šale sa građanima Subotice.

Opet obećavaju isto ono što su obećavali i 2008.godine a što do danas nisu ispunili, ponašaju se kao da su bili opozicija a ne vlast. Dok veliki deo građanma Subotice nema vodu za piće, nema uslove za život, vlast troši desetine miliona evra u bazene, pozorište, trgove, šetališta.

Mnogo je vremena prošlo, tonemo sve dublje, sve smo dalje od civilizovanog dela Evrope i sveta, Subotici su potrebni novi stručni i pošteni građani – na vlasti, bez obzira na partijsku pripadnost ili nepripadnost. SNS zna kako da vrati nadu građanima Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 2383
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.