Komentara: 14
Pregleda: 2789

Saopštenje Gr.O. SRS-a

29.03.2012. u 18:02h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gr.O. SRS-a

Prazne fraze, floskule i lažna obećanja obeležila su jučerašnji posetu Tomislava Nikolića Severnobačkom okrugu, navodi se u saopštenju gradskog odbora Srpske radikalne stranke.

Korumpirana Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolić nemaju šta da ponude poljoprivrednicima jer njen cilj nije bolji život građana ,već njihovo lično ustoličenje i uzimanje vlasti radi svoje lične koristi. Kako verovati čoveku koji je svoje najbliže prevario i prodao, građani Subotice i Srbije znaju da će to sutra uraditi i njima.

Naprednjačka ponuda preduzetnicima i malom biznisu je prazna što adekvatno dočarava Tomina poseta privredniku koji proizvodi plastične flaše.

Tragično je i to što je juče zloupotrebio nevinu dečicu u svojoj političkoj promociji, slikao se sa njima i delio slatkiše i ako bi trebao da zna da su deca naše najveće blago koje se mora štititi od svih nedaća. Sreća što veliki broj građana zna šta mogu da očekuju u budućnosti sa Tomom i Srpskom naprednom starnkom.

Dugo najavljivana koalicija SNS-SVM je izgleda juče i dogovorena posle razgovaora Nikolić –Pastor. Tako da svaki glas SNS-u je dat SVM-U i obrnuto, navodi se na kraju saopštenja radikala.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 14
Pregleda: 2789
Povezane teme

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.