Komentara: 3
Pregleda: 2425

Saopštenje Gr.O. SNS-a

17.05.2012. u 17:56h
Izvor: RTV Yueco
Subotički naprednjaci u najnovijem saopštenju za javnost navode da su nakon protestne šetnje na delu uhvatili Demokrate kako u Tržnici pripremaju žute paketiće koje će deliti narodu u zamenu za glas.
Saopštenje Gr.O. SNS-a

U DS-u su se pravdali juče u saopštenju da je reč o humanitarnoj akciji. Ako lažu naprednjaci, kako kažu demokrate, da li onda lažu i državni organi, policija, tužilaštvo, istražni sudija i građani koji su bili na licu mesta, kažu u ovoj stranci postavljajući pitanje od kada su sportske lopte i propagandni materijal Demokratske stranke socijalna pomoć?

Od pronalaska džakova u kontejnerima, i svih događaja u. Subotici, pa sve do danas, od suda i policije nema nikakvih zvaničnih informacija. Jedino je zamenik državnog javnog tužioca saopštio da je na Đurđevdan bilo krađe, ali ne izborne. Po tvrdnji demokrata ,ispada da su za sve krivi glasači, jer su na izbornim mestima masovno krali hemijske olovke, navedeno je na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2425
Povezane teme

Izbori u Subotici

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.