Komentara: 12
Pregleda: 2639

Saopštenje Gr.O. SNS-a

25.04.2012. u 16:04h
Izvor: RTV Yueco
Aprilski mrazevi napravili su pravu pustoš u subotičkim voćnjacima. U voćnjacima “Kelebije” potpuno su izmrzle jabuke, kajsije i breskve i šteta je preko pola miliona evra. Slična situacija je i u Bačkim Vinogradima, Hajdukovu i Tavankutu, gde voćari traže proglašenje elementarne nepogode i naknadu štete od države; a ukupna šteta, prema prvim procenama, je na desetine miliona evra.
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Vapaj voćara za pomoć, lokalna samouprava ne čuje, jer Koalicija ”Za bolji život-Boris Tadić”, sada ima prečih poslova.Treba postaviti na stotine bilborda u gradu i okolini i slikati se u svakoj ulici gde se nešto radi.

Uostalom, cela “žuta koalicija” za koji dan okupiće se, kako su najavili, u kupaćim kostimima na bazenu na Prozivci i muke voćara ili nevolje ratara, koji su danas izašli na puteve sa traktorima, mogu samo da pokvare njihovu idilu.

Jedan od ministara Koalicije “Za bolji život”, svoju političku karijeru poslednjih godina vezivao je za mnoge važne objekte u gradu i oko grada, koji još nisu završeni, pa ne daj Bože da mu i ovaj montažni bazen propadne.

Virtuelni život našminkan u foto šopu, koji nam ovih dana nude demokrate, daleko je od stvarnog , gde danas u Subotici protestuju ratari, voćari, zaposleni u zdravstvu i socijalnim ustanovama. Niko ne traži bazen, već platu da može da živi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 2639
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.