Komentara: 15
Pregleda: 2567

Saopštenje Gr.O. SNS-a

24.04.2012. u 16:08h
Izvor: RTV Yueco
Da ima pravne države i morala, direktor Javnog komunalnog predezeća “Čistoća i zelenilo” bi trebalo da podnese ostavku, smatraju u gradskom odboru Srpske napredne stranke. Stanovnici Kertvaroša jutros su u poštanskim sanducima našli obaveštenje Mesnog odbora Demokratske stranke, da će cele ove nedelje građanima deliti besplatno kante za smeće.
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Kante su, kaže se u saopštenju, dobili od “Čistoće i zelenila”, a podela kanti, hvale se žuti, samo je još jedno ispunjeno obećanje Koalicije “Za bolji i život “-Boris Tadić. Odakle pravo javnom komunalnom preduzeću da Mesnom odboru DS besplatno deli kante za smeće, kad su te kante kupljene narodnim novcem iz budžeta, pitaju se Naprednjaci.

Da su ove kante kupljene od strane “DG firme” u Subotici, ništa ne bi bilo sporno. Ovo je očigledan primer, kako se našom mukom i našim novcem, svakodnevno reklamira Demokratska stranka i njeni sateliti. Ovim kantama ne vređa se samo dostojanstvo siromašnih građana, nego i njihov zdrav razum. Misli li stvarno Koalicija “Za bolji život”, da se glas birača može kupiti plastičnom kantom za smeće.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 2567
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.