Komentara: 16
Pregleda: 2406

Saopštenje Gr.O. SNS-a

18.04.2012. u 16:24h
Izvor: RTV Yueco
Pošto Koalicija “Za bolji život”, kako kaže, ovih dana svodi račune šta su uradili za zadnje četiri godine, evo im prilike da objasne građanima gde nestade najavljena Banja na Paliću, koja je trebalo da bude svečano otvorena u februaru ove godine.
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Pre skoro dve godine, obaćavali su nam da će slovenačka firma “Terme Olimija” na Paliću izgraditi banju sa svim velnes sadržajima na površini do 30 hektara, kakve nema u Srbiji. Najavili su na “sva zvona” da će Slovenci u banjski kompleks uložiti 20 miliona evra, gde će biti zaposleno 150 Subotičana. U planu Koalicije “Za bolji život” nalazila se i gradnja hotela sa četiri zvezdice, velnes sale, nekoliko manjih bazena sa termalnom vodom i akva park. Pored rekreacije u Banji na Paliću, trebalo je da se leče bolesnici od reumatičnih i nervnih oboljenja.

Od svega ovoga ništa, što bi narod rekao ”Obećanje ludo radovanje”.

Prostor od Hotela Prezidenta do Meteorološke stanice, gde je Banja na Paliću trabala da bude već izgrađena, je prazan i zarastao u korov, a Koalicija “Za bolji život” o ovoj laži decenije - ćuti.

Prvi sneg odvalio je oluke na tek obnovljenoj Velikoj terasi i možda je dobro što je ova vlast, samo lažnim obećanjima gradila na Paliću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 16
Pregleda: 2406
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.