Komentara: 16
Pregleda: 3732

Saopštenje Gr.O. SNS-a

13.04.2012. u 15:59h
Izvor: RTV Yueco
Neodgovorno je svoju kampanju zasnivati na jezičkim lapsusima svojih političkih protivnika. Građane Subotice to ne interesuje, zanima ih samo kako će platiti račune i preživeti današnji dan.
Saopštenje Gr.O. SNS-a

O tome treba da brine Demokratska stranka. Oni koji su na vlasti, u obavezi su da odgovore Subotičanima, kako to da ekonomska kriza ne dotiče firme, čiji su vlasnici čelnici ili članovi DS i kako se baš “namestilo” da se bazen na Prozivci gradi skoro u dvorištu višespratnice DG-gradnje.

Plato dr Zorana Đinđića, gradi se skoro 5 godina, a kad će biti završen, to ne znaju ni u Koaliciji ”Za bolji život”. Do sada je u gradnju utrošeno pola miliona evra, ali za šta, niko ne zna. Na otvaranju radova 2007. godine u maju, rečeno je da će spomenik da se otvori 5. oktobra iste godine, a ni do danas spomenik nije završen. Nema najavljenih video igrica a na gvozdenoj skalameriji nikako da se pojave vodeni slapovi.

Da bi se povremeno pojavile i neke žute kockice, koje treba dobro nagaziti, utrošeno je pola miliona narodnog novca. U čije džepove je taj novac otišao, neka nam odgovore prvi ljudi Koalicije “Za bolji život” i neka se više ne kriju iza demokratskog podmlatka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 16
Pregleda: 3732
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.