Komentara: 15
Pregleda: 2623

Saopštenje Gr.O. SNS-a

06.04.2012. u 15:25h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Predizborni skupovi aktulene lokalne vlasti na televiziji gledaniji su od španskih serija. Isprepadani narod i zamišljen kako sutra da preživi, hoće li mu isključiti struju i telefon, jedva čeka da se na ekranu pojave lepo obučeni i nasmejani likovi iz Grdaske kuće, koji u ovo predizborno vreme, otvaraju nove asfaltirane ulice, fabrike, prečistače, sade gelegunje i tuje i pune vrućim betonom koji se još puši udarne rupe na putevima.

Subotičani vape za boljim životom a njega sada jedino ima na TV-u. Priče sa osmehom na licu o lepim vremenima koja tek dolaze, prosperitetu, da će biti posla na sve strane, da više nemoramo da brinemo hoće li biti posla i plate, siromašnom narodu dođe kao “melem na ranu”. Bežeći od sive stvarnosti do sada je gledao španske serije, a sada ima i one domaće u režiji lokane kamarile koju predvodi Demokratska stranka, što svakodnevno glasače svoje i tuđe ubeđuje da je Subotica – Švajcarska.

U prirodi je čoveka da želi da čuje ono što nema, ali se svi brzo otreznimo kada odemo u samoposlugu i kući se vratimo sa hlebom i paštetom u kesi. Dok nam juče u poštanska sandučad nije stigao predizborni materijal Bojana Pajtića, predsednika Vojvođanske vlade, Subotičani eto nisu ni znali da naša Bolnica ima magnetnu rezonancu. Među uspehe Koalicije za “Bolji Život” Boris Tadić, navodi se da su u Subotičkoj Bolnici instalirani uređaji magnetne rezonance.

Radost za ovaj uspeh, trajao je do sledećeg dana, kada je u poštanska sandučad stigla nova knjiga od lokalnih “žutih” da će Subotica “grad budućnosti” magnetnu rezonancu imati tek ove godine ako Kompanija “Simens” ispuni dato obećanje. Od jednog lidera Koalcije za “Bolji život” čuli smo ovih dana javno obećanje, da nas više neće krasti, ali još niko od njih nije se zakleo da će konačno prestati da nas lažu. Kada nestane asfalta i rada na veresiju na uređenje ulica, aktuelna vlast u Subotici ipak će morati građanima da odgovori na pitanje, kako su uspeli da unište Fidelinku, i kako se moglo desiti da naši pekari ostanu bez posla, a da nam fidelinkim hleb danas peku firme iz Slovenije. Ili kako je žena Čedomira Jovanovića uspela da zakupi fidelinkine mlinove. Od ovakvih pitanja,Koalicija za Bolji život, beži ko “đavo od krsta”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 15
Pregleda: 2623
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.