Komentara: 18
Pregleda: 2281

Saopštenje Gr.O. SNS-a

05.04.2012. u 15:50h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Jedan od funkcionera lokalne saouprave, javno je ovih dana kritikovao Subotičane da su nestrpljivi, jer Demokratska stranka sa svojim koaicionim partnerima neće moći za mesec dana do izbora asvaltirati sve ulice u Subotici.

Ovo bi bilo smešno da nije tužno što gradonačelnik Subotice Saša Vučinić sa svojim saradnicima, svakog dana otvara asvaltiranje neke ulice, kopanje kanala, čišćenje parkova od smeća, a neki dan su se “slikali” i na otvaranju radova na izgradnji nastrešnice na kapeli u groblju na Šupljaku.

Ovakvim ponašanjem, mesec dana pred izbore, oni vređaju “zdrav razum” Subotičana koji najbolje znaju koliko bolje žive u odnosu na pre četiri godine, kada je DS došao na vlast.

I umesto da podnesu račun, ako ne građanima, ono bar svom članstvu, šta su za posledne četiri godine to uradili u Subotici, oni i dalje pričaju bajke.

Pre četiri godine kada su od građana tražili podršku za vlast, obećali su: da će do 2010 kompletno završiti takozvani “Y krak”zaobilaznicu oko Subotice, zatim da će do 2009 završti zatvorene bazene u Dudovoj šumi i privesti kraju izgradnju Narodnog pozorišta. Od toga nema ništa.

I umesto da Demokratska stranka, u novoj “žutoj knjizi” koja se ovih dana šalje na adrese svih građana, objasni zašto je lagala, oni i dalje lakovernima prodaju maglu.

Aktuelna vlast u gradu neće da se slika ispred zaraslih u korov fabrika, ”29novembra”, ”Severa”, ”Sigme”, ”Agrokombinata”, ”livnice” i mnogih drugih, već iz svojih udobnih kancelarija šalju lažne nade narodu kako će u naredne četiri godine zaposliti 4.500 ljudi, ako strani ulagači dođu u Suboticu. Sve bi bilo u redu da nema ovoga - ako.

Pošto aktuelna vlast u Subotici beži od ključnih problema života građana, smislili su novu prevaru -“predizborni asvalt”. Tako su se ovih dana slikali na otvaranju radova na asvaltiranje ulice Mikoša Švalba u dužini 160 metara, a široku 2 metra.

Podelili su “žuti” pred kamerama i 1000 besplatnih kanti za smeće, a u propagandnoj brošuri “Subotica grad budućnosti” pohvalili su se da su u zadnje četiri godine uspeli da obezbede sredstva kako bi izgradili kuću za dva mungosa u Zološkom vrtu na Paliću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 18
Pregleda: 2281
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.