Komentara: 9
Pregleda: 2427

Saopštenje G.O. SNS-a

23.04.2012. u 16:47h
Izvor: RTV Yueco
Prosto je neverovatno sa kakvom lakoćom Koalicija “Za bolji život” pokušava da građanima Subotice proda “rog za sveću”. Na osnovu njihovih predizbornih priča, ispada da Subotica živi u blagostanju, i narodu još samo fali bazen na Prozivci, i igrom slučaja da bude u dvorištu zgrade “Dg-gradnje”.
Saopštenje G.O. SNS-a

Kada bazen bude napunjen vodom, Subotica će postati grad budućnosti. Ove obmane, ofarbane žutom bojom, vređaju zdrav razum Subotičana. Sa praznim novčanicima živimo od danas do sutra, bez posla i bilo kakve perspektive. Čak i oni koji rade, imaju samo za goli život.U privatnim kompanijama radnici imaju mesečnu platu od 200 evra, a njihove gazde od ove države dobili su besplatnu zemlju, infrastrukturu i 10 hiljada evra za svakog zaposlenog.

Umesto što nam pričaju “šarene laže, Koalicija ”Za bolji život” neka objasni građanima, zašto su u Subotici najskuplje komunalne usluge u Srbiji. Prvi smo u državi po broju propalih firmi i praznih poslovnih prostora; ili,  zašto su u Subotici jabuke tri puta skuplje nego u Beogradu i Čačku.

Kada je Demokratska stranka preuzela vlast u gradu, u narodnim kuhinjama hranilo se 450 naših sugrađana, a sada ih ima tri puta više. Dok  narod siromaši, biznis privatnih firmi čelnika subotičke Koalicije “Za bolji život”- cveta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2427
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.