Komentara: 5
Pregleda: 2078

Saopštenje G.O. SNS-a

20.04.2012. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Mesečno održavanja betonske konstrukcije Narodnog pozorišta, građane Subotice košta 10 hiljada eura. To je više od milion dinara, što se svakog prvog u mesecu iz opštinskog budžeta izdvaja za čuvarsku službu, nekoliko radnika koji svkodnevno ispumpavaju vodu koja se sliva u prizemlje neizgrađenog pozorišta i skupe dnevnice za nerazmontirani kran, navodi se u saopštenju gradskog odbora Srspke napredne stranke.
Saopštenje G.O. SNS-a

Izvođač radova “Jumol” iz Sombora, ubedio je ljude iz lokalne samouprave da im je jeftinije da plaćaju kran da “visi”, iako se na pozorištu ništa ne radi nego da ga uklone, a kad se obezbede sredstva za gradnju, ponovo montiraju.

Koalicija “Za bolji život” ovih dana ponovo priča “bajke” o svetloj budućnosti Subotice, ali im ne pada na pamet da građane obaveste do kada će plaćati iz budžeta kran i skele na betonskom kosturu u centru grada. Biće to još jedan ožiljak na spomeniku kulture koji će podsećati prolaznike na vreme kada je ovaj grad imao neodgovornu i sebičnu vlast.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2078
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.