Komentara: 23
Pregleda: 2799

Saopštenje G.O. SNS-a

17.04.2012. u 14:56h
Izvor: RTV Yueco
Koalicija “Za bolji život” kao da je već izgubila dah u Subotici. Nema slike ni tona gradskih čelnika sa otvaranja ulica. Nestalo predizbornog asvalta, a i građevinari neće više da rade na – veresiju.
Saopštenje G.O. SNS-a

Novi predizborni trik Demokratske stranke su političke predstave na otvorenom, u kojima glavne uloge imaju prvi ljudi grada. Tako smo juče u Novom Žedniku gledali predstavu “Mirka i Slavka u akciji”, autora Koalicije ”Za bolji život”. Predsednik Skupštine grada, onako namrgođen doveo je na divlju deponiju smeća u Novom Žedniku, šefa službe za inspekcijski nadzor, da mu pred kamerama izda naređenje da se deponija pod hitno očisti, kako ne bi, kako je rekao “naružavala izgled”.

Šef gradske inspekcije se, koliko je kamera mogla zabeležiti, zacrveneo i rekao”da će odmah da postupi po nalogu”.

Tako se ova kratka uzbudljiva predstava za lakoverne u režiji Demokratske stranke, završila bez prisustva meštana Novog Žednika, ali snimak ovog “žutog pozorišta” mogli su istog dana da gledaju na TV-u.

Očekujemo danas nastavak putujućeg žutog pozorišta, da vidimo šta je Predsednik skupštine preduzeo, što gradske komunalne službe nisu učinile u poslednje tri godine, o odnosi se na uklanjanje smeća sa žedničke divlje deponije, već su čekali izbore da im se izda nalog.

Druga predstava, pred vikend, izvedena je u Metohijskoj ulici u Subotici, uz prisustvo velikog broja građana. Koalicija “Za bolji život”i hoće na silu, kako kažu, “da učvrste” Metohijsku ulicu, a narod to neće. Izašli građani pred mašine da protestuju, ali uzalud.

Kraj predstave završen je tužno. Koalicija “Za bolji život” uspela je da se pred izbore slika u Metohijskoj ulici, ovoga puta, bez tona, nezadovoljnog naroda.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 23
Pregleda: 2799
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.