Komentara: 5
Pregleda: 1817

Saopštenje DSHV

16.05.2012. u 18:05h
Izvor: RTV Yueco
Demokratski savez Hrvata u Vojvodini uputio je saopštenje u kome stoji da pojedine političke opcije stvaraju dramu i napetost u javnosti “pronalaskom” falsifikovanih izbornih listića i sličnih malverzacija iako su svi njihovi predstavnici uredno potpisali zapisnike s biračkih mesta, a same političke stranke nisu osporile rezultate glasanja do momenta najave formiranja nove Vlade Republike Srbije - SPS i DS.
Saopštenje DSHV

U saopštenju se dalje navodi da ako je neko stvarno pokrao glasove ili to naredio mora odgovarati isto tako kao i onaj ko je lažno podneo prijavu. Narodom se ne sme manipulisati i ne smemo se dovesti u situaciju da se još jednom plaćaju izbori, jer je to previše skupa igra.

Zagovornici demokratije trebalo bi da 20.maja izađu na izbore i podrže predsedničkog kandidata Borisa Tadića, a na pokrajinskim izborima kandidate koalicije “Izbor za bolju Vojvodinu – Bojan Pajtić” čiji je član i DSHV, zaključuje se u saopštenju ove stranke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1817
Povezane teme

dshv

demokratski savez hrvata u vojvodini

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.