Komentara: 53
Pregleda: 43505

Saobraćajna nezgoda na putu prema Bajmoku, izgoreli kamion i automobil sa vozačem

28.07.2023. u 19:32h > 23:12
Izvor: Subotica.com
Nešto pre 17 časova na putu Subotica - Bajmok, kod benzinske pumpe iza koje je isključenje za Tavankut došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su se frontalno sudarili putnički automobil i šleper. Jedna osoba poginula. Saobraćaj je bio u prekidu skoro do 21 čas.
Saobraćajna nezgoda na putu prema Bajmoku, izgoreli kamion i automobil sa vozačem

Po prvim nezvaničnim informacijama putnički automobil (ford fijesta) somborskih registracija, kretajući se iz pravca Mišićeva, prešao je u suprotnu traku gde se nalazio kamion-šleper, registarskih oznaka Republike Hrvatske, koji se kretao svojom trakom, a nedugo po snažnom kontaktu došlo je do zapaljivanja putničkog vozila koje je vrlo brzo zahvatilo i teretno, nakon čega se formirala ogromna buktinja i gusti crni oblak dima koji se video kilometrima.

Požar se vrlo brzo proširio na oba vozila, plamen je nekontrolisano butao. Nažalost vozač u putničkom vozilu (D.P. iz Stanišića, 1986) nije uspeo da preživi, izgoreo je u automobilu.

Više vozila vatrogasaca-spasilaca i hitne pomoći vrlo brzo je stiglo na mesto teške nezgode i u pristupilo se gašenju požara. Stvorile su se kolone vozila iz oba pravca, ali policija je usmeravala građane da koriste alternativni put dok se ne ugasi požar i izvrši uviđaj, koji je trajao čitava 4 časa.
 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 53
Pregleda: 43505
Povezane teme

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.