• Pregleda: 2174

Saobraćajna hronika Subotica

Saobraćajna hronika Subotica

U proteklih nedelju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodile su se četiri saobraćajne nesreće. U jednoj saobraćajnoj nesreći tri osobe su lakše povređene, dok je u tri pričinjena materijalna šteta.

U toku protekle nedelje sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na prekoračenje brzine kretanja i korišćenje sigurnosnog pojasa i zaštitne kacige. Tom prilikom podneto je šest zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 28 naloga za uplatu novčanih kazni. Kontrolisan je 191 vozač.

U toku protekle nedelje vatrogasna jedinica je intervenisala 52 puta.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
igor Odgovori
Ovo se odnosi samo na gradjane ili se kontrolise i policija?Koliko mi se cini, malo policajaca koristi pojas!Kako su mi rekli u saobracajnoj policiji, oni su kolegijalni, pa kako da kazne svoje kolege, poznanike, rodjake.Dzabe nam sve kada je ovo jedna lopovska drzava.A mi pricamo o ulasku u Evropsku uniju.SRAMOTA!
kalimero Odgovori
To je sve u redu da kontrilišu ali zašto ne kontrolišu malo i puteve u kakvom su stanju, rupa do rupe ,zakrpa na zakrpi ! Gde odlaze te pare od uplaćenih kazni ? U čij budžet pa ni trake nisu u stanju da prefarbaju kamo li da redovno naprave puteve !! Traže da vozilo bude tehnički ispravan, pitam ja kako da bude na ovakvim putevima ?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.