Komentara: 1
Pregleda: 2959

Saobraćajna hronika

29.07.2009. u 14:09h
Izvor: RTV Yueco
Saobraćajna hronika

Juče se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je tridesetosmogodišnji Tihomir I. zadobilo teške telesne povrede.

Nezgoda se dogodila oko 18,30 časova na pružnom prelazu u naselju Bajmok, kada je na putnički voz koji je saobraćao iz Sombora ka Subotici usled neprilagodjene brzine kretanja naleteo automobil ‘’opel vektra’’ kojim je upravljala pedesetpetogodišnja Slavica H., državljanka BiH sa prebivalištem u Nemačkoj.

Nesreća se dogodila u trenutku kada su polubranici na pružnom prelazu bili spušteni, piše u saopštenju subotičke policije. Tihomir je sinoć u 19 časova i 30 minuta kolima Hitne pomoći dovežen na Urgentno odeljenje subotičke bolnice gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život, dok je Slavica zadobila lake telesne povrede.

Nakon uradjene kompletne dijagnostike gde su konstatovane cerebralne povrede, akutno krvarenje i prelom baze lobanje, pacijent je u pratnji doktorke Maše Petrović prebačen na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2959
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.