Komentara: 0
Pregleda: 2289

Saobraćajna hronika

10.03.2009. u 21:31h
Izvor: RTV Yueco
Saobraćajna hronika

U protekle nedelje na području Policijske uprave u Subotici dogodile su se 24 saobraćajne nezgode, od čega 3 sa nastradalim licima, kojom prilikom je 7 lica lakše povređeno, dok je 21 saobraćajna nezgoda za posledicu imala samo materijalnu štetu.U toku navedenog perioda, sprovedena je pojačana kontrola učesnika u saobraćaju, prevashodno usmerena na kontrolu brzine kretanja, nepropisno preticanje i nekorišćenje sigurnosnog pojasa. Tom prilikom je podneto 18 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, naplaćeno je 57 mandatnih kazni i izdato je 11 obaveštenja. Sankcionisano je 12 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja i 32 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Kontrolisano je ukupno 271 vozilo različitih kategorija.U navedenom periodu vatrogasna jedinica je intervenisala u 16 navrata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2289
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.