Komentara: 0
Pregleda: 2192

Saobraćajna hronika

02.02.2009. u 15:21h
<p>U proteklih nedelju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodila se 21 saobraćajna nezgoda u kojima su 2 lica zadobila te&scaron;ke, a 14 lica lak&scaron;e povrede, dok je 14 saobraćajnih nezgoda za posledicu imalo samo materijalnu &scaron;tetu.</p>
Saobraćajna hronika

U toku navedenog perioda, sprovedene su dve pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Tom prilikom je podneto 43 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, naplaćeno je 151 mandatna kazna i izdato je 47 obaveštenja. Sankcionisano je 6 prekršaja tehničke neispravnosti, 20 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, 124 prekršaj nekorišćenja sigurnosnog pojasa i 3 prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola. Kontrolisano je ukupno 834 vozilo različitih kategorija.

U navedenom periodu vatrogasna jedinica je intervenisala u 14 navrata. U petak, 30. januara usled kvara na električnim instalacijama, došlo je do požara u stanu koji je izdat u zakup Savezu mađarskih učenika Vojvodine i Vojvođanskom omladinskom forumu. U požaru je izgorela unutrašnjost stana, krovna konstrukcija, a oštećen je ulaz i hodnik susednog stana.

Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2192
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.