Komentara: 1
Pregleda: 2350

Santo: Gradimo kolektore 2 i 7

26.04.2012. u 21:08h
Izvor: RTV Yueco
Subotica će biti grad koji se gradi i uređuje, izjavio je kandidat za pokrajinskog poslanika koalicije “Izbor za bolju Vojvodinu – Bojan Pajtić” Robert Santo predstavljajući deo programa “Subotica gradi budućnost” za period od 2012. do 2016. godine.
Santo: Gradimo kolektore 2 i 7

Santo je precizirao da program predviđa izgradnju kapitalnih projekata – Kolektor 2 i Kolektor 7. On kaže da tako cela Subotica dobija preduslove za izgradnju kanalizacione mreže.

Lokalna samouprava i Ministarstvo životne sredine obezbedili su finansiranje izgradnje Kolektora 2 i kolektora 7, od strane evropskih razvojnih banaka i nepovratnih sredstava iz evropskih fondova, kaže Santo.

On dodaje da će paralelno sa izgradnjom Kolektora 2 i Kolektora 7 biti izgrađeno još najmanje 20 km vodova sekundarne kanalizacije u mesnim zajednicama: Kertvaroš, Železničko naselje, Makova sedmica, Novo selo, Zorka i Peščara, odnosno u mesnim zajednicama u kojima taj problem nije rešen.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2350
Povezane teme

DS Subotica

lokalna samouprava

robert santo

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

izgradnja kolektora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.