• Pregleda: 2441

Sankcionisano više od 900 vozača, 49 isključeno iz saobraćaja

Sankcionisano više od 900 vozača, 49 isključeno iz saobraćaja

U periodu od 18. do 23. februara, na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode jedna osoba je teže povređena i tri osobe su lakše povređene, dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 106 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 925 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 49 vozača, od kojih je za 19 vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona u Subotici imali su 12 intervencija

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
HAJDUK Odgovori
Sankcionisano .... kažnjavate ljude jer voze 55-60 km/h na palićkom putu gde ima 4 trake . Ako želite da stvarno izgleda da radite za dobrobit građana kažnjavajte u zoni škola , vrtića ... ovako je samo očigledno punjenje budžeta ...
Жика Odgovori
Стану иза неког ћошка у граду и кажњавају за појас, иако човек ту не може возити више од 40 км/ч. до које брзине појас и није потребан.
Када вам испише казну пусте вас да наставите вожњу без појаса, јер им није важан ваш живот него ваш новац.
Nenad prozivka Odgovori
Bravo..samo udaraj po dzepu drugacije ne vredi!!!
šta reći Odgovori
To je samo kap u moru koliki smo divljaci,nevaspitani,neodgojeni,amoralni i drski,nikoga više ništa nije sramota I dalje se parkiramo gde nam volja i dalje vozimo kao da smo sami na putu.Nemojte da pravdate nikoga,egocentričnost je zastupljena u toj meri da nismo izgleda ni svesni.
šta reći
Eto opisani u tekstu počeli davati minuse,prepoznali se (ne)ljudi.
Andor
podpuno se slazem sa ovim komentarom, jedino ce lupanje po dzepovima opametiti ove idiote koji kada sednu za volan misle da su nesto posebno, najteze je izgleda pridrzavati se pravila
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.