Komentara: 24
Pregleda: 5657

Sanda Rašković Ivić: "Sve institucije u Srbiji su uništene"

30.12.2014. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
Predlog građanskog zakona se predstavlja kao zakon koji sprečava agresiju prema deci, a zapravo predstavlja napad na porodicu kao jedinu instituciju koja u Srbiji još uvek funkcioniše, rekla je dr Sanda Rašković Ivić prilikom posete Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije u Subotici.
Sanda Rašković Ivić: "Sve institucije u Srbiji su uništene"

Predsednica Demokratske stranke Srbije istakla je da su sve institucije u Srbiji uništene, a da ovaj zakon preti da uruši i porodicu.

„Pod obrazloženjem da nije dozvoljeno tući decu, ohrabruju se deca da prijavljuju svoje roditelje, a roditelji da ne primenjuju vaspitno pedagoške mere. Istraživanja pokazuju da građani Srbije prave razliku između vaspitnih mera kada roditelji „lagano šljepnu dete po guzi“ od zlostavljanja.

Ako je zakonodavac želeo da spreči zlostavljanje, on to neće uspeti. Naprotiv, zakon će razoriti porodicu, povećati šansu da se razvije dečija delinkvencija i da ona krenu putem poroka“, zaključila je dr Rašković Ivić.

Izvor: RTV Yueco
Tribina Demokratske stranke Srbije Tribina Demokratske stranke Srbije Tribina Demokratske stranke Srbije Tribina Demokratske stranke Srbije Tribina Demokratske stranke Srbije Tribina Demokratske stranke Srbije Tribina Demokratske stranke Srbije Tribina Demokratske stranke Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 5657
Povezane teme

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.