• Pregleda: 2256

Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta "Nepker"

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici grupe ponuđača: Građevinskog preduzeća "Yumol" d.o.o. iz Subotice (kao izvođač) i "DG Company" d.o.o. iz Subotice (član grupe ponuđača), potpisali su, 16. septembra 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavci za izvođenje radova - Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta "Nepker" u Subotici.
Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta "Nepker"

Vrednost ugovorenih radova na sanaciji i poboljšanju energetske efikasnosti objekta "Nepker" - sanacija krovne konstrukcije i zamena krovnih prozora - iznosi 3.351.068,40 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 60 dana od dana zaključenja ugovora.

Gradonačelnik Jene Maglai i predstavnik preduzeća "Cim Gas" d.o.o. iz Subotice potpisali su, 16. septembra 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavci za izvođenje radova - Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta "Nepker" u Subotici.

Vrednost ugovorenih radova na sanaciji i poboljšanju energetske efikasnosti objekta "Nepker" - adaptacija instalacija za gasno grejanje - iznosi 1.076.912,40 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 59 dana od dana zaključenja ugovora.

Bespovratna sredstva za finansiranje projekta - Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta "Nepker" u Subotici, obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, po konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti energetske efikasnosti u Subotici, Kanjiži i Vršcu, navodi se u saopštenju Kancelarije za medije grada Subotice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Ivan Odgovori
oni su svi jedna banda a ti glupi narode glasaj
Sojic Odgovori
Tamo Maglai sa njegovim pulenima jede i pije,to im je kao druga kuća!
bona fide Odgovori
Ovo je sve jako skakljivo.
stormwatch Odgovori
Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta „Nepker“"

HAHAHAHA

Ma Acidcow je amaterski pitschkini dim naspram entertainmenta koji se moze naci na ovim stranicama. Koliko se ja secam, u ono vreme kad su puknute preogromne pare na obnovu Nepkera, pricalo se i pisalo kako je to zgrada sa fantasticnom energetskom efikasnoscu, nema take u Evropi i ostali arsenal sponzorisanih superlativa.

Mada je meni onaj stari Nepker sa onom drvenarijom aka Posta Kocsi Csarda, protkanom neminovnoscu brutalne Vojvodjansko/ Bacs Kiskunshe zime i depresijom pustare jos uvek lepsi nego to sto je tada uradjeno. Eto, posle samo par decenija kratkih, opet Nepkeru treba novo ulaganje koje ce ga iz temelja poboljsati, i ko ce da ga uradi neg Cimgas....KLAP KLAP KLAP KLAP KLAP......ajde vec dajte novce za nesto sto ce biti na korist gradjanima, u restoranu je svakako toplo od domace palinke na 62 grada i pusenja hiljada cigareta, a energetsku efikasnost mu necete poboljsati nikako, er da bi to uradili u zimskom periodu postoji samo jedan nacin - vrata otvarati samo 4 puta u toku radnog vremena i izbaciti onu ogromnu staklenu galeriju gde je sank.
ferrari Odgovori
"Sojic"

U Nepkeru sada NEMA RESTORANA (već nekoliko godina)!!!!!!!!
Vesko Odgovori
Nepker je najvise procvetao za vreme bivseg predesdnika SVM, koji je ujedno bio predsednik
up. odbora Agrokombinata Subotica, koji je morao platiti tu cenu. Sada treba traziti novu zrtvu.
maslacak Odgovori
stavite solarne ploce ili podno grejanje i bice vam toplije a skoro besplatno.Cestitam na izboru izvodjaca radova DG company
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.