Komentara: 7
Pregleda: 4791

Šampion za kraj: FK "Spartak ZV" - FK "Partizan" (subota, 13 časova)

27.11.2012. u 16:11h
Za kraj fudbalske polusezone u Suboticu dolazi aktuelni šampion Srbije Partizan. Utakmica se igra u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu. Karte se već sada prodaju u prostorijama kluba.
Šampion za kraj: FK "Spartak ZV" - FK "Partizan" (subota, 13 časova)

Loš početak, promene u stručnom štabu i velika serija od 12 utakmica bez poraza

Posle lošeg starta u novoj sezoni, četiri poraza, dve promene trenera i neočekivano slabih rezultata, fudbaleri Spartaka su se od petog kola sa novim aktuelnim trenerom Petrom Kurčubićem zaleteli u niz od 12 utakmica bez poraza (9 pobeda i 3 nerešena rezultata) i velikim povratkom došli do ovosezonskog najboljeg plasmana - poziciji broj 5 u superligaškom društvu.

Spartakovu uzlaznu putanju forme, dobru igru i taktičke postavke osetili su i timovi iz gornjeg dela tabele koje je Spartak pobeđivao kako na domaćem terenu tako i u gostima. Ostalo je da se odigra još jedno kolo u polusezoni koju će Spartak sasvim izvesno prezimiti u prvoj trećini tabele JSL.

Partizan gostuje u Subotici

Ove subote u Suboticu dolazi aktuelni šampion Srbije Partizan koji je prilično loš u Ligi Evrope (5 utakmica, bez pobede, uz dva postignuta gola) ali u našoj ligi igra stabilno. Tokom sezone imao je dva poraza (Donji Srem i Crvena zvezda), a ispao je i u Kupu još u osmini finala (Borac iz Čačaka). Bez obzira na ova dva poraza nalazi se na vrhu tabele JSL sa 5 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, koju je Spartak pobedio početkom oktobra, i dolazi u Suboticu posle pobede nad Smederevom od 4:0.

Utakmica protiv Partizana će sigurno biti veliki motiv za četu Petra Kurčubića i verujemo da će spremno dočekati ovaj duel i pokazati se u pravom svetlu, a da će publika uživati u jednoj otvorenoj takmičarskoj utakmici bez kalkulacija i spornih situacija.

Podrška domaće publike od velikog značaja

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" poziva sve navijače i simpatizere subotičkog kluba da u subotu svojim prisustvom u velikom broju daju podršku "plavim golubovima" da još jednom iznenade tim iz samog vrha tabele.

Utakmica se igra u subotu od 13 časova, kapije će biti otvorene 2 časa ranije.

Karte se prodaju u prostorijama kluba (zgrada "Jadran") svakodnevno od 9 do 17 časova i cena iznosi, po tribinama: Zapad - 350 din, Istok - 300din, Jug - 300din i Sever - 200 din. Karte će moći da se kupe i na ulazu na Gradski stadion na sâm dan utakmice.

Klub apeluje na posetioce da koriste ili gradski prevoz ili da se parkiraju dalje od stadiona kako bi se izbegla gužva u saobraćaju. Parkiranje unutar stadiona (ograđeni deo) neće biti dozvoljeno.

S obzirom da je u pitanju utakmica visokog rizika i očekuje se prisustvo velikog broja gledalaca i tradicionalno velike podrške gostujuće ekipe, odlučeno je da se kapije stadiona otvaraju u 11 časova. Preporučuje se posetiocima da dođu malo ranije na stadion kako bi izbegli gužve na ulazu.

Na samom stadionu i oko njega biće pojačane snage interventne i saobraćajne policije. Osobama u alkoholisanom stanju neće biti dozvoljen ulazak na stadion. Nije dozvoljeno unošenje oružja, oštrih predmeta, flaša sa pićem, ali ni kišobrana.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 4791
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

gradski stadion

petar kurćubić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.