Komentara: 0
Pregleda: 5956
Foto

Sajam zdravlja i alternativne medicine u organizaciji Poliklinike "Badawi"

22.02.2017. u 13:57h > 21:43
Izvor: Subotica.com
Drugi po redu Sajam zdravlja i alternativne medicine Poliklinike „Badawi“ biće održan u atrijumu Hotela „Galerija“ 22. i 23. aprila od 10 do 18 časova.
Sajam zdravlja i alternativne medicine u organizaciji Poliklinike "Badawi"

Pored izlagača, tokom sajma će biti organizovana i stručna predavanja. U subotu od 12 časova dr Ana Gifing iz Beograda održaće predavanje na temu hrono ishrane, istorije nutricionizma, kao i zabluda u medicini, dok će drugog dana sajma biti održano više kraćih predavanja i prezentacija vezanih za medicinske, holističke teme i motivaciju.

Pored besplatnih pregleda i konsultacija tokom sajma, Poliklinika „Badawi“ će podeliti i 200 duplih vaučera sa 30 odsto popusta.

- Vaučer će važiti za sve usluge holističke ordinacije kao što su akupunktura, Reiki, masaža, energetske vežbe, homeopatija, usluge terapeuta, tima psihologa, za Bahove cvetne kapi, Aura skener i mnoge druge. Druga grupa vaučera će biti za uslugu iz oficijelne medicine tj. za neki specijalistički pregled iz grupe pedijatrija, ginekologija i kardiologija - kaže dr Marija Badawi - Pored predavanja i popusta pripremili smo i zanimljiv prateći program, od raznih sportskih programa i demonstracija do umetničko-kulturnih sadržaja.

Cilj sajma je promocija holističkog pristupa lečenju i širenje svesti o prevenciji, kroz niz besplatnih akcija, konsultacija i pregleda, a sve radi povećanja praga kompetencija svakog pojedinca.

Poliklinika „Badawi“ poziva samostalne proizvođače, preduzetnike i kompanije iz oblasti alternativne medicine da uzmu učešće na sajmu.

Izvor: Subotica.com
Najava održavanja II Sajma zdravlja Najava održavanja II Sajma zdravlja Najava održavanja II Sajma zdravlja Najava održavanja II Sajma zdravlja Najava održavanja II Sajma zdravlja Najava održavanja II Sajma zdravlja Najava održavanja II Sajma zdravlja Najava održavanja II Sajma zdravlja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5956
Povezane teme

poliklinika badawi

sajam zdravlja i alternativne medicine

marija badawi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.