Komentara: 0
Pregleda: 2302

Sajam venčanja u subotu u hotelu "Galleria"

06.12.2017. u 13:57h
Izvor: Subotica.com
Ovogodišnji Sajam venčanja održaće se u subotu, 9. decembra, u Balskoj dvorani hotela "Galleria", kada će se budućim mladencima, ali i svi zainteresovanim sugrađanima, predstaviti nešto više od 20 izlagača, koji će im svoje usluge ponuditi po znatno povoljnijim uslovima.
Sajam venčanja u subotu u hotelu "Galleria"

Početak manifestacije zakazan je za 12 časova, a osim izlagača iz našeg grada i okolnih mesta, posetiocima će se predstaviti i izlagači iz Novog Sada i Beograda. 

- Lepeza izlagača koji će se pojaviti na Sajamu je šarolika. Posetiocima ćemo predstaviti prostore u kojima mogu da organizuju svadbe, agencije koje se bave dekoracijom, salone venčanica, butike muških odela, kozmetičke salone, i sve one ljude koji na bilo koji način mogu da doprinesu jednoj lepoj slici venčanja. Važno je naglasiti i to da su izlagači od nas, kao organizatora manifestacije, dobili instrukcije da na Sajmu svoje usluge ponude po specijalnim uslovima, što znači da će svi koji nas posete u subotu moći da računaju na određene popuste, koji će važiti samo taj dan - istakao je Branimir Cigale, ispred agencije "POSH 33", dodajući da je održavanje ovogodišnjeg Sajma pomereno nešto ranije u odnosu na prethodne, kako bi se uskladio sa otvaranjem knjige matičara i rezervisanjem termina venčanja u Velikoj većnici za narednu godinu.

Sajam venčanja u subotu u hotelu "Galleria"

Sedmi po redu Sajam venčanja, već tradicionalno se organizuje u hotelu "Galleria", koji će i ove godine biti domaćin manifestacije.

- Imali smo šest uspešnih organizacija pod našim krovom, te želimo da i ovaj sedmi Sajam bude u duhu prethodnih i da ova manifestacija bude otvorenog karaktera, na koju su svi dobro došli. Ovom prilikom želimo još jednom da uputimo poziv svim zainteresovanim ljudima za organizovanje i proslavu svadbi, da u subotu dođu u Balsku dvoranu, kao i budućim mladencima da na najbolji način iskoriste ponudu izlagača, a hotel "Galleria" obećava da će se potruditi da bude jednako dobar i bolji domaćin u odnosu na dosadašnje Sajmove venčanja u Subotici - rekla je Valeria Tot, direktorka kompanije "Phiwa doo".

Osim izlagačkog dela, na Sajamu venčanja predstaviće se i bendovi, a takođe će biti organizovana modna revija, "hair style" i "make up" šou, kako bi posetioci iz prve ruke videli šta sve izlagači imaju da im ponude.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2302

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

phiwa subotica

venčanja

sajam venčanja subotica

Svadba

branimir cigale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.