Komentara: 1
Pregleda: 4914

Sajam obrazovanja sutra i prekosutra u Tehničkoj školi "Ivan Sarić"

20.04.2015. u 19:11h
Izvor: Subotica.com
U Tehničkoj školi "Ivan Sarić" u utorak i sredu (21. i 22. april) biće održan 11. po redu Sajam obrazovanja. Sutra u 10 časova je svečano otvaranje, a nakon otvaranja u 11 časova će početi predavanje na temu "Dualno obrazovanje".
Sajam obrazovanja sutra i prekosutra u Tehničkoj školi "Ivan Sarić"

Na sajmu će se predstaviti sve srednje škole iz Subotice i Bačke Topole, kao i neki fakulteti kao što su Farmaceutski i Pravni fakultet iz Novog Sada, Učiteljski iz Subotice. Takođe, svoj štand će imati i Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ).

Organizatori pozivaju učenike osmih razreda, kao i učenike završnih razreda srednjih škola da dođu na Sajam kako bi se informisali o ponudama srednjih škola i pojedinih fakulteta.

Sajam u utorak počinje u 10 i trajaće do 18 časova, dok u sredu počinje u 9 i završava se  do 16 časova. Nakon svečanog otvaranja u Svečanoj sali škole na drugom spratu održaće se okrugli sto sa temom "Dualno obrazovanje".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4914
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam obrazovanja Subotica

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.